Multitext Promotion bestaat al sinds 1992. Tegenwoordig helpen wij onze klanten vanuit een modern bedrijfspand op industrieterrein De Amert te Veghel. Na in het begin alleen bedrukt textiel geleverd te hebben kunnen we nu ook met een borduurstudio opdrachten aan en leveren we tevens relatiegeschenken en premiums.

Het unieke van Multitext Promotion is het feit dat geen opdracht te moeilijk, te groot of te klein voor ons is. Zelfs als u 10 pennen, 10 sleutelhangers of 1 shirt wilt bestellen, dat kan. Maar ook tientallen of honderdtallen voor de bedrijfskleding van uw personeel of de leden van uw vereniging, de leerlingen of studenten van uw school, (bijna) alles kan.

Daarbij zoeken wij voor u net zolang in ons assortiment en daarbuiten tot we dat ene speciale of unieke relatiegeschenk of gadget gevonden. De woorden, dat kan niet, zult u ons niet snel horen uitspreken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij hebben oog voor mens en milieu bij het uitvoeren van onze activiteiten. De leveranciers van onze producten leveren onder de Code of Conduct. Dat is een soort verklaring van goed gedrag. Dat betekent dat er geen gebruik wordt gemaakt van kinderarbeid en dat de medewerkers een eerlijk salaris krijgen voor hun werkzaamheden.

Tevens kunnen wij textielsoorten onder een groen ECO-label leveren, hieruit blijkt dat er alles aan gedaan is om een zo gering mogelijke milieubelasting te veroorzaken bij de winning van de basisgrondstoffen en verwerking tot het eindproduct. Een assortiment organische katoenen kleding is hiervan een voorbeeld.

Multitext promotion
De Amert 414-J
5462 GH Veghel

Telefoon0413-362991
Telefax0413-352147
Mobiel06-13685204

E-mailmail@multi-text.nl
Websitewww.multi-text.nl